Zorgboerderij

Het Witte Water wil een plaats bieden voor mensen die ruimte, rust, veiligheid en structuur nodig hebben. Wie kunnen er terecht op Het Witte Water?

Werken op de boerderij
Iedere dag moeten de dieren worden verzorgd. Hulp is nodig bij het voeren, verhuizen, hokken instrooien en uitmesten, vangen, apart zetten en afleveren. De grond moet worden bewerkt om groenten te telen. Dit houdt in: zaaien, water geven, bemesten, onkruid wieden, dode bladeren weghalen, verplanten, oogsten en de groenten klaarmaken voor de verkoop.

Het land, het erf en de gebouwen houden we netjes en opgeruimd. Hierbij horen activiteiten zoals grasmaaien, mollen vangen, afrastering maken, snoeien, timmeren, schilderen, verbouwen en appels plukken.
Natuurlijk houden we regelmatig pauze. 

Vrijwilliger worden
Wil je een dag(deel) meehelpen op onze boerderij? In de buitenlucht, met dieren of op het land werken? Onder de mensen zijn? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk op ons bedrijf. We hebben altijd genoeg te doen en ontmoeten je graag!

Praktische informatie
Is er nog plaats? Kijk in onderstaand schema en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beschikbaarheid Het Witte Water
  ma di wo do vr za zo
ochtend ja nee ja nee ja nee nee
middag ja nee ja nee ja nee nee
avond ja nee ja nee ja nee nee

 

 

 

 

 

De zorgboerderij is zelfstandig. De financiering gebeurt buiten de zorgboederij om, bijvoorbeeld via PGB (PersoonsGebondenBudget), AWBZ (WMO) of jeugdzorggelden (Pactum).