Berner Sennen

Vergroot de foto

Onze Berner Sennen hond
Onze Berner Sennen hond Dara is onze derde Berner, maar het eerste teefje op boerderij Het Witte Water. Al sinds 2000 zijn wij helemaal weg van Berner Sennen honden. Onze eerste hond was Chippo en onze tweede Racco. Zie voor de foto’s het fotoalbum.

Dara is geboren in januari 2017 en is zorgvuldig uitgezocht en getest. Dara heeft een mooie stamboom en is HDA vrij en ED vrij. Een lieve, vrolijke hond die bij ons op de boerderij alle ruimte heeft. 

Onze pups
Wij fokken alleen met goedgekeurde Berners die HD-A en ED-vrij zijn. Onze Berner Sennen pups hebben een stamboom, garantie en gezondheidsverklaring van de dierenarts. Alle Berners hebben een DNA certificaat. De pups worden op de leeftijd van 3, 5 en 7 weken ontwormd. Als ze oud genoeg zijn worden ze gechipt door de Raad van Beheer.

Wanneer onze pups het nest mogen verlaten, na ongeveer 8 weken, zijn ze goed gesocialiseerd en zijn ze bekend met verschillende omgevingsgeluiden, mensen en dieren. Nieuwe eigenaren krijgen van ons een voedingsschema en uitgebreide informatie mee om uw pup uit te laten groeien tot een mooie volwassen Berner (ook verwijzen wij u naar www.raadvanbeheer.nl voor meer informatie).

Pups geboren
Begin mei zijn er 6 pups geboren. De vader van de pups is Pjotr (Duitse bloedlijn). Heeft u interesse in een pup? Neem dan contact op via het contactformulier, mail naar info@hetwittewater.nl of stuur een berichtje naar 0620415353.

Klik hieronder op de foto voor een grotere weergave van Pjotr.